Winkelcentrum Geesterduin, Castricum

Project in uitvoering

Winkelcentrum Geesterduin, Castricum

De geel stalen constructies aan de buitengevel gaan plaats maken voor baksteengevels. Ook zullen de winkelpassages worden vernieuwd middels een nieuw opgetild dak. Daarbij zullen ook de drie huidige hoofdentrees en de entree op het parkeerdek grondig worden aangepakt. Behoudens de aanbouw aan de oostzijde van het winkelcentrum zal het totaalaantal winkelmeters niet toenemen. Het aanbrengen van trilling arm heiwerk in het winkelcentrum dit zal grotendeels in avond en nacht worden uitgevoerd.Een bijzonder project gezien de omgeving waarin onze werkzaamheden zich afspelen, het winkelcentrum blijft namelijk open tijdens onze werkzaamheden.

Opdrachtgever: VvE Geesterduin en Hoorne Vastgoed
Directievoering, communicatie en bouwbegeleiding : Rotteveel M4
Architect : Breddels Architecten

Terug naar het overzicht