Bouwen op Mensen

Nieuws

Win een E-bike op de Open Dag van Morgen

Publicatiedatum: 28 juli 2017

Zaterdag 16 september organiseren we de ‘Open Dag van Morgen’. Kom langs en maak kennis met de mogelijkheden op het gebied van zonne-energie, energiebesparing, elektrisch vervoer en duurzaam wonen. Zowel voor thuis als voor bedrijf. Tijdens deze dag laten we ons bedrijf zien en tonen we duurzame ontwikkelingen die we vandaag al in projecten toepassen, maar de standaard van ‘Morgen’ worden.

Wij zijn enthousiast over de mogelijkheden die duurzaam denken biedt. Met als resultaat meer dan duizend zonnepanelen op het dak van ons bedrijfspand, onze oude gasketel die is vervangen door een elektrische warmtepomp en energiezuinige LED-verlichting in ons hele pand. We hebben voor onze open dag duurzame partners uitgenodigd om te vertellen en te laten zien wat er morgen al mogelijk is. 

Kinderen zijn van harte welkom!
De jeugd zijn onze vakmensen voor morgen. De jeugd kan zelf komen timmeren, metselen en kunnen in de enorme OTIB-Techniekbus terecht voor technische proefjes en spelletjes. Daarnaast zijn er speeltoestellen en een poffertjeskraam.  En uiteraard is er voor de ouders koffie/thee met wat lekkers. 

Wat valt er te zien en te ontdekken?
Zonnepanelen voor thuis 
Je wordt volledig geïnformeerd over zonne-energie. Panelen op je eigen dak thuis of coöperatief op een dak in de buurt. Er zijn diverse bedrijven die u wegwijs maken. Coöperatie Bergen Energie (BE) is er om je te informeren over diverse mogelijkheden om mee te doen aan de energietransitie die gaande is.

Zonnepanelen voor MKB 
Op het dak van ons bedrijfspand liggen meer dan duizend zonnepanelen. Deze zijn op de open dag te bekijken vanaf een 12 meter hoge toren die ook een prachtig uitzicht geeft over de wijde omgeving. Er zijn stands om je te oriënteren over de mogelijkheden van zonne-energie op bedrijfspanden.

Duurzaam wonen 
Het project ‘Het Oosterzand’ wordt gepresenteerd dat Tervoort Egmond op dit moment in Heiloo ‘gasloos’ realiseert. Maar ook kan je kennismaken met bedrijven die je alles kunnen vertellen over de verduurzaming van je eigen woning.

Elektrisch vervoer
Ook duurzaam vervoer krijgt aandacht. Er kunnen proefritten gemaakt worden met de Renault ZOE en Renault Twizzy van Stokman Alkmaar en er zijn elektrische fietsen van Kroone Liefting waarop u een proefrit kunt maken. Bovendien maak je kans op het winnen van een E-bike!

Kom een kijkje nemen achter de schermen, samen met partner, kinderen, familie en vrienden tijdens onze ‘Open Dag van Morgen’ op zaterdag 16 september. Vanaf 9:30 uur tot 14:30 uur ben je van harte welkom aan de Mosselaan 124 in Egmond aan den Hoef. 

Deel dit bericht op social media