Afgelopen weekend (1 juni) waren we jarig en hebben we de prachtige leeftijd van 110 jaar bereikt. Bij een verjaardag hoort taart, dus vandaag is op al onze bouwplaatsen en ons kantoor gebak bezorgd voorzien van ons 110-jarig jubileumlogo. We zijn er trots op dat we deze respectabele leeftijd hebben mogen bereiken dankzij de inzet van ons complete team en niet te vergeten onze trouwe opdrachtgevers, projectpartners, onderaannemers en leveranciers!

Tervoort Egmond werd op 1 juni 1909 als metselbedrijf gestart door Gerrit Tervoort en zijn vrouw Anna Liefting. Het metselbedrijf werkte toen vaak samen met het timmerbedrijf van J. Bak en toen in 1947 Gerrit Tervoort dit timmerbedrijf overnam, ontstond er één bouwbedrijf. De verdere groei ontstaat in de jaren 60 onder leiding van Cor Tervoort, zoon van Gerrit (tweede generatie) en werd later verder uitgebouwd door de 3e generatie Gert, Cor, Jaap en Jan Tervoort. Sinds september 2003 is Cor Tervoort directeur van Tervoort Egmond en vormt samen met zijn neven Cor Gz. (Cor van Gert), Marco, Charles, Mark en Ed de 4e generatie binnen het familiebedrijf.

Op deze pagina op onze website is onze historie uitgebreider beschreven. Bij ons 100 jarig jubileum in 2009 hebben we een magazine uitgegeven als herinnering van ons eeuwfeest. Dit magazine is via deze link.te downloaden.