Bouwen op Mensen
Project in uitvoering »

Revitalisatie winkelcentrum Geesterduin, Castricum

De geel stalen constructies aan de buitengevel gaan plaats maken voor baksteengevels. Ook zullen de winkelpassages worden vernieuwd middels een nieuw opgetild dak. Daarbij zullen ook de drie huidige hoofdentrees en de entree op het parkeerdek grondig worden aangepakt. Behoudens de aanbouw aan de oostzijde van het winkelcentrum zal het totaalaantal winkelmeters niet toenemen. Het aanbrengen van trilling arm heiwerk in het winkelcentrum dit zal grotendeels in avond en nacht worden uitgevoerd. 

Dit is een bijzonder project gezien de omgeving waarin onze werkzaamheden zich afspelen, het winkelcentrum blijft namelijk open tijdens onze werkzaamheden. Hierdoor zijn wij genoodzaakt diverse tijdelijke maatregelen te nemen zodat de overlast beperkt wordt. Kwaliteit is niet alleen ons werk maar ook de omgeving.

Opdrachtgever:  Spoorweg Pensioenfonds en VvE Geesterduin
Directievoering / communicatie/ bouw begeleiding : Rotteveel M4
Architect : Breddels architecten
Constructeur: Berkhout & Tros

» Terug naar het overzicht