• Tervoort organisatie
  • Tervoort organisatie
  • Tervoort organisatie
  • Tervoort organisatie
  • Tervoort organisatie

Tervoort

Organisatie

Tervoort Egmond ontwikkelt, bouwt, transformeert en pleegt onderhoud.

Meer dan 100 jaar ervaring

U kent vast wel het spreekwoord: “Eerlijk duurt het langst”. Door dit vanaf 1909 dagelijks in de praktijk te brengen, bestaat Tervoort Egmond inmiddels al ruim 110 jaar. Continuïteit en het aangaan van duurzame relaties zijn dan ook sleutelwoorden in onze organisatie.

Financieel stabiel

Tervoort Egmond is volledig gefinancierd met eigen vermogen en heeft daardoor een gezonde financiële positie. We hanteren een correct betalingsgedrag richting leveranciers en onderaannemers. Wel zo comfortabel als u met ons zaken doet.

Gecertificeerd

Vanzelfsprekend zijn onze bedrijfsprocessen gecertificeerd en zijn wij lid van diverse kwaliteitsorganisaties. Lees meer over onze certificaten, keurmerken en maatschappelijk beleid op de pagina certificering en de pagina maatschappelijk.

Management

Het managementteam van Tervoort Egmond bestaat uit Hans Tuinenburg, André Roos, Mark Tervoort en Brenda Tervoort. De taakverdeling binnen het MT en de bedrijfsorganisatie is weergegeven in het Organisatieschema van Tervoort Egmond. De directie van Tervoort Holding B.V. en de daaronder vallende vennootschappen is in handen van Cor Tervoort (Cz.).

Meer weten?

Wilt u meer weten over Tervoort Egmond? Neem gerust contact met ons op of kijk op de pagina downloads op deze website. Hier vindt u ook het archief van onze halfjaarlijkse nieuwsbrief TER INFO.