Bouwen op Mensen
Tervoort

Organisatie

Tervoort Egmond ontwikkelt, bouwt, transformeert en pleegt onderhoud via de volgende bedrijfsonderdelen:

Projectontwikkeling: seriematige woningbouw en appartementen
Bouwprojecten: projectmatige nieuwbouw en transformatie
Bouwservice: verbouw en onderhoud in de zakelijke markt
Timmerfabriek: machinaal timmerwerk

Meer dan 100 jaar ervaring
U kent vast wel het spreekwoord: "Eerlijk duurt het langst". Door dit dagelijks in de praktijk te brengen, bestaat Tervoort Egmond al meer dan 100 jaar. Continuïteit en het aangaan van duurzame relaties zijn dan ook sleutelwoorden in onze organisatie.

Financieel stabiel
Tervoort Egmond heeft een gezonde financiële positie en hanteert een correct betalingsgedrag richting leveranciers en onderaannemers. Wel zo comfortabel als u met ons zaken doet.

Gecertificeerd
Vanzelfsprekend zijn onze bedrijfsprocessen gecertificeerd en zijn wij lid van diverse kwaliteitsorganisaties. Lees meer over onze certificaten, keurmerken en maatschappelijk beleid op de pagina certificering en de pagina maatschappelijk.

Management
Het managementteam van Tervoort Egmond bestaat uit Cor Tervoort (Cz.), Hans Tuinenburg, André Roos en Mark Tervoort. De taakverdeling binnen het MT en de bedrijfsorganisatie is weergegeven in het Organisatieschema Tervoort Egmond. Cor Tervoort (Cz.) is directeur van Tervoort Holding en de daaronder vallende vennootschappen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over Tervoort Egmond? Neem gerust contact met ons op of kijk op de pagina downloads op deze website. Hier vindt u ook het archief van onze halfjaarlijkse nieuwsbrief TER INFO.