Skip to main content

Tervoort Egmond ontwikkelt

Verbondenheid geeft kwaliteit

Heeft u een ontwikkelpositie of zoekt u een samenwerkingspartner voor uw (woning)bouwproject? Wij ontwikkelen samen met onze partners, maar ook in opdracht van externe partijen. Dat doen we voor eigen rekening én risico: van ontwerptraject tot realisatie en oplevering. Een vorm van samenwerking waarbij wij (een deel van) de verkooprisico’s op ons nemen is ook mogelijk. We gaan er graag over in gesprek!

Een ontwikkelende bouwer, dat biedt voordelen
Als ontwikkelaar kennen wij het belang van een realistische projectexploitatie, als bouwer weten we wat maakbaar en financieel haalbaar is. Dit resulteert vanaf dag één in een optimale afstemming tussen ontwerp en uitvoering. Omdat we vanuit het totaalplaatje denken, werken we ook simpelweg sneller. Zonder in te leveren op kwaliteit of aandacht voor detail.

Zekerheid voor kopers:
van uitstekende begeleiding tot Woningborg Garantie

Onze ervaren koperbegeleiders helpen mensen bij het personaliseren van hun nieuwe woning. We zijn bovendien aangesloten bij de Woningborg Groep, een gerenommeerde organisatie die waarborgcertificaten verstrekt aan kopers van woningen en appartementen. Deze certificaten bieden de garantie dat de nieuwe woning voldoet aan strenge technische eisen en vormen tegelijkertijd het bewijs van onze solide financiële basis.

Samen Bouwen, Samen Sterk

Als ontwikkelende aannemer benutten we alle kennis en ervaring van het bouwproces optimaal in de ontwikkelingsfase. Dit zorgt voor een efficiënte ontwikkeling van een project dat zowel technisch als financieel haalbaar is.

Met T&G Ontwikkeling bv houden we ons bezig met de ontwikkeling en realisatie van projecten voor eigen rekening en risico.

Dit doen we zelfstandig door het verwerven van ontwikkelposities, maar bij het ontwikkelen van grotere projecten werken we ook samen met andere ontwikkelpartners zoals bijvoorbeeld BPD bouwfonds gebiedsontwikkeling.

Ga naar de website

Uitgelichte projecten

De Bannehoven

Zaandijk

Broekerpoort

Velserbroek