Skip to main content

Werken bij
Tervoort Egmond

Dicht bij huis werken aan prachtige projecten

Tervoort is een modern familiebedrijf dat al vier generaties ontwikkelt en bouwt voor gemeentes, wooncorporaties, instellingen en bedrijven in onze eigen omgeving. Zelf zitten we in een eigentijds pand in Egmond aan den Hoef, met een fantastische uitzicht. Je ziet vanuit hier de hazen door het veld rennen en de zon opkomen boven de weilanden…

Het echte werk
In de bouw wordt steeds minder getimmerd, en steeds meer gemonteerd. Veel vakmensen vinden dat jammer. Ook wij bouwen seriematig en prefab, maar daarnaast werken we aan de meest uiteenlopende projecten. Het grootste deel van wat we doen is maatwerk. Daar komt nog behoorlijk wat ambachtelijk timmer- of metselwerk aan te pas. We hebben bovendien heel grote of bijzondere projecten die een beroep doen op onze inventiviteit en oplossend vermogen. Volop uitdaging dus!

We hebben het goed met elkaar

We zijn met zo’n 70 collega’s en vormen een hecht team. Weinig lagen, minimale hiërarchie: dat is onze kracht. De lijnen zijn duidelijk uitgezet en voor iedereen gelden dezelfde regels. De deuren staan ook overal open. Als het even niet gaat of je hebt hulp nodig, kun je letterlijk op elkaar bouwen. Dan zeggen we nooit: dat is jouw verantwoordelijkheid, zoek het uit.

Op de bouwplaats wordt niemand zenuwachtig als de directie langskomt.

Er is geen kloof tussen het kantoor en de bouwplaats. We waarderen elkaars vakkennis en expertise. Dat geldt ook voor de vaste partners waarmee we werken. Die horen net zo goed bij ons team. Dat werkt niet alleen prettiger, het vertaalt zich ook door naar de kwaliteit waar we voor staan.

Onze mensen

Je krijgt alle aandacht en alle kansen

Dat geldt voor jong talent, maar net zo goed voor de mensen die extra ondersteuning nodig hebben. Iedereen is bij ons belangrijk en je krijgt volop mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien. Onze directie is daar zelf het beste voorbeeld van. Mark bijvoorbeeld is begonnen als timmerman, werd daarna uitvoerder, vervolgens projectleider en is nu directeur bouw.

Nieuwe collega of stagiair?
We zorgen goed voor je!

Of je nu een professional bent of stage komt lopen: de eerste paar weken kunnen spannend zijn. Daarom zorgen we voor intensieve begeleiding. We zeggen nooit: ‘meld je maandagochtend maar om half 7 op de bouwplaats.’  We rijden er gewoon eerst samen een keertje heen. We zorgen bovendien  dat je kleding op dag één klaarligt, dat je e-mailadres geregeld is en dat collega’s weten wie je bent.

We maken het werk graag gemakkelijk en gezellig

Vervoer naar het werk, een verwarmde keet, lekkere koffie en een kraan voor het sjouw- en tilwerk: welkom op onze bouwplaatsen. Ook op kantoor is alles piekfijn geregeld: goede laptops, dubbele schermen, hoog-laag werkplekken. Samen koffie drinken en niet aan je bureau eten: het is geen regel, maar wel de praktijk. De kantine zit altijd vol. We hebben het dan even niet over werk. Nou ja, vaak ook wel… we houden nu eenmaal van ons vak.

Geen papa-dag in de bouw? Wat een onzin.
Wij bieden om te beginnen een prima salaris en goede randvoorwaarden. We werken met korte, bondige contracten waar alleen het hoognodige in staat. Zo houden we alles bespreekbaar en aanpasbaar. Werk- en reistijden bijvoorbeeld en (zorg)verlofvormen. We denken graag met je mee. En natuurlijk hebben we bouwvak en kerstvakantie, maar ook daarin zijn we flexibel.

Leren en werken?
Stage lopen? Wees welkom!

Wij zijn een erkend leerbedrijf en hebben altijd plek voor enthousiaste stagiaires. Je krijgt een vaste begeleider die weet wat er nodig is om van jouw stage een succes te maken. Wil je het vak bij ons komen leren of je ergens in specialiseren? Bel ons of stuur een berichtje, dan kunnen we snel een keertje praten!

Vacatures

Full-time

Allround timmerman

Bekijk de vacature
Full-time

Ervaren uitvoerder

Bekijk de vacature

Liever persoonlijk contact of heb je een vraag?

We zijn te bereiken op:
072 – 506 96 50

Open sollicitatie

Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Max. bestandsgrootte: 4 MB.