Skip to main content

Uitvoerder

Werken bij > Uitvoerder

Wie zijn wij

Tervoort is een modern familiebedrijf dat al vier generaties ontwikkelt en bouwt voor gemeentes, wooncorporaties, instellingen en bedrijven in onze eigen omgeving. Transformatie, renovatie en nieuwbouw: van woonwijken tot appartementencomplexen, van kantoren en scholen, tot hotels en restaurants. We houden van maatwerk en mooie uitdagingen. Waar we ook wegrijden, we kijken er met trots op terug!

Voor onze afdeling Bouwprojecten zoeken wij een ervaren bouwkundig uitvoerder.

Afdeling Bouwprojecten realiseert bouwwerken in de utiliteitsbouw, seriematige woningbouw en projectmatige renovatie. We zijn daarbij nog een echte bouwer, met grotendeels eigen vakmensen op de bouwplaats en vaste samenwerkingspartners. Wij bouwen en renoveren in opdracht van bedrijven, (woning)stichtingen, overheidsinstanties en nutsbedrijven. Een tevreden opdrachtgever heeft gedurende het gehele proces prioriteit.

Wat bieden wij jou?

Onze medewerkers vormen onze kracht en daar zijn we zuinig op. Wij bieden je als uitvoerder een afwisselende baan bij een informele organisatie die volop in beweging is. Het maakt dat je bij ons uitdaging vindt en kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je ontvangt een salaris passend bij jouw kennis en ervaring en meer dan 40 vrije dagen per jaar. Ben jij als een vis in het water in de utiliteitsbouw en minder in de projectmatige renovatie? Of is het juist omgekeerd? Wij houden rekening met jouw persoonlijke wensen.

  • Een goed salaris dat meegroeit met de tijd.
  • Goed georganiseerd vervoer.
  • Werken aan gave projecten bij een bedrijf met lef, ambitie en een merkbare familie-cultuur.
  • Een gezellig team waarin hard gewerkt wordt.
  • Zelfstandigheid en vertrouwen.

Wij bieden een marktconform loon en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Een baan als uitvoerder.
Is dat wat jij graag wilt?

Op zoek naar een uitdagende functie? Zin om je tanden te zetten in een branche die volop in ontwikkeling is? Kom bij ons en haal het beste uit jezelf!

Wat vragen wij van jou?

  • Een afgeronde bouwkundige opleiding op MBO- of HBO-niveau
  • 3-5 jaar werkervaring als zelfstandig uitvoerder
  • Ervaring met Microsoft 365 (Outlook, Word, Excel)
  • Communicatief vaardig, klantgericht, stressbestendig en denkend in oplossingen
  • Enthousiast en resultaatgericht in leiderschap

Ben jij die actieve kartrekker die initiatief neemt en altijd op zoek is naar verbetering? Loop jij niet weg voor moeilijke situaties Dan willen wij jou graag in ons team!

Liever persoonlijk contact of heb je een vraag?

We zijn te bereiken op:
072 – 506 96 50

Direct solliciteren

Max. bestandsgrootte: 4 MB.
Max. bestandsgrootte: 4 MB.