Vanaf maart 2021 sponsort Tervoort Egmond gezamenlijk met Kleverlaan Lease en NXT Mobilty (GP Groot) de Egmondse hardloopster Jill Holterman. Deze sponsering is recent verlengd tot en met augustus 2024.

Jill werkt iedere dag aan het verwezenlijken van haar olympische droom; Zich kwalificeren voor de marathon op de OS van Parijs 2024 en daar een prestatie van formaat leveren.

Met de beschikbaar gestelde ‘volledig elektrische sponsorauto’ kan Jill zich duurzaam verplaatsen naar trainingen, wedstrijden, fysiotherapie en andere afspraken die belangrijk zijn om de sport optimaal uit te kunnen voeren.

De kans is groot dat je Jill in en rond Egmond een keer tegenkomt met haar ‘Take me to Paris’ sponsorauto. Naast het gebruik van de auto, kan Jill ook kosteloos haar auto opladen bij een van de 12 laadpunten op ons parkeerterrein aan de Mosselaan 124.

Tervoort Egmond heeft het volste vertrouwen in Jill en haar Olympische ambities. We wensen haar namens alle collega’s veel succes met de voorbereidingen.