Nieuws2020-05-28T14:21:40+01:00

Nieuws

Broekerpoort Velserbroek

17 september 2022|

In het door T&G Ontwikkeling bv ontwikkelde project Broekerpoort in Velserbroek realiseren we met T&G Bouwcombinatie 72 appartementen. De bouw loopt richting de oplevering dit najaar en het complex begint steeds beter op de artist impression te lijken. Complimenten voor de ontwerper René van der Maten van MB Architecten.

Jill Holterman 21e plaats EK Marathon München

23 augustus 2022|

Sinds enkele jaren verzorgen wij samen met Kleverlaan, NEXT en FDS duurzame mobiliteit (elektrische auto) voor marathonloopster Jill Holterman uit Egmond aan den Hoef. Als sponsor volgen wij haar marathonprestaties dan ook op de voet.

Afgelopen maand verscheen Jill aan de start van de EK marathon in München. Lees haar wedstrijdverslag waarin zij uitgebreid vertelt over het proces naar de race toe, de wedstrijd zelf en de sfeer eromheen. Wij zijn trots dat wij als sponsor van Jill kunnen bijdragen aan de prestaties van deze topatlete.

Opnieuw samenwerking met familie Groot

22 juli 2022|

De afgelopen jaren heeft Tervoort Egmond voor de familie Groot diverse mooie projecten mogen realiseren. Denk hierbij aan Lido Egmond aan Zee, Zorg Hotel met Hospice te Egmond aan zee, gevel- en dakrenovatie Hotel Zuiderduin. Tervoort Egmond start binnenkort met de revitalisatie en uitbreiding van Strandhotel Het Hoge Duin te Wijk aan zee. Vanmorgen is de overeenkomst ondertekend en in oktober starten de werkzaamheden op locatie.

strandhotel Het Hoge Duin

Werken aan uitbreiding van het energienet

20 juli 2022|

Tervoort Egmond draagt zijn steentje bij aan de noodzakelijke uitbreiding van het energienet. Afgelopen jaar hebben wij in opdracht van Qirion op de locaties Sassenheim en Boskoop onderstations gerealiseerd en inmiddels zijn wij in Diemen gestart met de nieuwbouw van een onderstation.

Bouw 48 sociale huurwoningen voor Kennemer Wonen van start

24 mei 2022|

Wij zijn verheugd om voor Kennemer Wonen het project 48 appartementen Duin & Bosch te mogen realiseren.

Op 23 mei is de aannemingsovereenkomst getekend tussen Kennemer Wonen, Tervoort Egmond en Gebr. Beentjes. Qua omvang en type project past dit ons prima, hier zijn wij goed in! Daarbij dragen wij graag ons steentje bij aan de bouw van sociale huurwoningen in gemeente Castricum. Na de bouwvak gaat dit project voor ons in uitvoering. We kijken ernaar uit!

Architect: BRTA architecten
Constructeur: Constructiebureau Tentij BV

Eerste paal voor project Bannehoven

24 maart 2022|

Eerste paal voor project de Bannehoven, voor alle betrokken partijen een mijlpaal! In opdracht van BPD / T&G ontwikkeling bouwt T&G bouwcombinatie een nieuwe wijk op het voormalig terrein van gemeentehuis Zaandijk. Project ‘De Bannehoven’ bestaat uit 59 grondgebonden woningen, 35 koopappartementen, 12 zelfbouwkavels en 47 huurappartementen. De woonblokken zijn geïnspireerd op de historische houtloodsen in de Zaanstreek, stoer, robuust en industrieel. De woningen in de Bannehoven zijn klaar voor een gasloze toekomst en zijn energieneutraal.

Architect: Heren 5 Architecten
Constructeur: Constructiebureau Tentij BV

Wijzigingen organisatie bouwbedrijf

2 januari 2022|

Per 1 januari 2022 heeft Cor Tervoort (Cz.) de directie over Tervoort’s Bouwbedrijf BV overgedragen aan Mark Tervoort en Peter Hommes. In het nieuwe directieteam is Peter Hommes verantwoordelijk voor de acquisitie, commerciële zaken en innovaties en Mark Tervoort voor de algehele bedrijfsorganisatie. Lees meer over de achtergronden in de laatste editie van onze Ter Info. Op de foto van links naar rechts: Mark Tervoort, Peter Hommes en Cor Tervoort (Cz.)

Ook de samenstelling van het managementteam is gewijzigd. André Roos heeft op eigen verzoek een stapje terug gedaan en is uit het MT getreden. Als Hoofd Bedrijfsbureau blijft André echter onveranderd een belangrijke rol in onze organisatie vervullen. De samenstelling van het MT en de onderlinge taakverdeling binnen Tervoort Egmond is weergegeven in het organisatieschema.

Cor Tervoort (Cz.) blijft als directeur ontwikkeling verantwoordelijk voor onze projectontwikkelingsactiviteiten in Tevo Ontwikkeling BV en de daaronder vallende partnersamenwerkingen T&G Ontwikkeling BV, Tegro Ontwikkeling BV en Ontwikkelcombinatie BPD-T&G V.O.F.

Ter Info editie najaar 2021

11 december 2021|

Onze nieuwste Ter Info is bij onze relaties op de deurmat gevallen. Ook dit keer weer een afwisselende editie met onder andere de directiewisseling in het bouwbedrijf per 1 januari a.s.

De Ter Info niet per post ontvangen? Lees hier de digitale versie.

Nominatie puienprijs Alkmaar

26 november 2021|

Opnieuw heeft de Historische Vereniging Alkmaar een pand genomineerd voor de Puienprijs waarbij Tervoort is betrokken. Dit keer gaat het om de woningen aan de Compagniestraat/Wolfpad, de laatste grondgebonden woningen in de Schelphoek. Een plan uit eigen ontwikkeling dat gerealiseerd is door T&G Bouwcombinatie bv (Tervoort & Van der Gragt).

De nominatie valt in de categorie ‘Woonhuizen nieuw’. De Puienprijs wordt sinds 2000 georganiseerd en sindsdien zijn we bij vier winnende projecten betrokken geweest. De selectie van de nominaties is gemaakt uit een longlist van bijna 100 panden, die in de twee jaar vooraf gaande aan 1 juli 2021 gereed zijn gekomen na een verbouwing, nieuwbouw of restauratie. De reden voor de puienprijscommissie om de panden Compagniestraat/Wolfpad te selecteren is dat deze woningen door de verschillende kaphoogte en wisselende gevelbreedte perfect passen in een eigentijdse binnenstadsbeeld. De uitslag van de jury zou bekend worden gemaakt op de Puienprijsavond op 17 november, maar helaas is deze bijeenkomst vanwege de coronabeperkingen uitgesteld naar begin 2022.

Ga naar de bovenkant