Nieuws2020-05-28T14:21:40+01:00

Nieuws

Zorghotel Egmond aan Zee

7 november 2020|

Het zorghotel dat we in Egmond aan Zee realiseren in opdracht van Heeg Holding begint z’n prachtige vormen te tonen. Het zorghotel biedt ruimte aan 25 rolstoelvriendelijk hotelappartementen, alsmede een hospice dat door onze opdrachtgever casco ter beschikking gesteld wordt aan de stichting Hospice Egmond. Begin 2021 zal het hotel de deuren openen.

 

Afzinkelder van 9 meter diep!

6 oktober 2020|

Met T&G Bouwcombinatie voeren we een uitdagend project uit in hartje Amsterdam. Aan de Herengracht worden (o.a. monumentale) panden verbouwd en uitgebreid om straks als kantoor voor Rituals te fungeren. Aan de Reguliersdwarstraat komen appartementen, kantoorruimte, fietsenstalling en een ondergrondse stallingsgarage. Deze kelder is volledig op het maaiveld gebouwd en wordt door middel van afzinktechnieken door MBS Kelderbouw op een diepte van bijna 9 meter gebracht. Prachtige dronebeelden van dit project zijn verwerkt in deze video.

Landal-park in Schoorl

14 september 2020|

Op het terrein van de voormalige camping Bregman in Schoorl, realiseert Tervoort Egmond het recreatiepark Duindomeyn Bergen & Schoorl. Dit project is een ontwikkeling van Kopare Leisure Development en bestaat uit 72 recreatiewoningen in diverse afmetingen. De woningen zijn verkocht aan particuliere investeerders. Na oplevering zal het park worden verhuurd en beheerd door Landal Green Parks. Meer informatie over het park is te vinden op de projectwebsite van Duindomeyn Bergen & Schoorl.

 

Start verkoop Broekerpoort

1 september 2020|

Op 17 september a.s. gaat de verkoop van ons nieuwste project ‘Broekerpoort’ in Velserbroek van start.

Aan de rand van Velserbroek hebben we als T&G Ontwikkeling B.V. (samenwerking Tervoort en Van der Gragt) een woongebouw ontwikkeld van vijf woonlagen met in totaal 72 appartementen. Hiervan zijn er 22 bestemd voor de verhuur en 50 appartementen voor de verkoop. Vanwege de corona-beperkingen, helaas geen bijeenkomst voor start verkoop, maar zal de verkoop volledig online plaatsvinden.

Meer informatie: www.broekerpoort.nl

Finale in de Schelphoek

11 juli 2020|

Plan Schelphoek in Alkmaar bevindt zich in de finale. De gebiedsontwikkeling is in 2008 gestart met de bouw van de Havenmeester (links bij de passantenhaven) en wordt nu in 2020 afgesloten met de bouw van 20 woningen De Pont en de appartementengebouwen De Aalman en Het Turfschip. Na 12 jaar ontwikkelen en bouwen kunnen we als T&G Ontwikkeling B.V. en T&G Bouwcombinatie B.V. met trots terug kijken op een prachtig stuk stad dat we aan Alkmaar hebben toegevoegd!

Als een vogel!

4 juli 2020|

Als een vogel kijken we hier naar het project dat we met T&G Bouwcombinatie B.V. in opdracht van REB Projects in hartje Amsterdam uitvoeren.

Aan de Herengracht (links) worden twee panden getransformeerd, waaronder een Rijksmonument. Hier zal het hoofdkantoor van Rituals zich gaan vestigen. De zijde Reguliersdwarsstraat (rechts) betreft 3 percelen waar appartementen worden gerealiseerd. Deels in een Rijksmonument en deels nieuwbouw. Onder de nieuwbouw wordt een ondergrondse parkeergarage gemaakt d.m.v. een afzinkkelder.

Met dank aan MBS voor de fraaie beelden!

Overeenkomst Duindomeyn Noordwijk

8 juni 2020|

Op 8 juni hebben Klaas Odink van Kopare Leisure Development en Cor Tervoort van Tervoort Egmond de samenwerkingsovereenkomst ondertekend voor de realisatie van 24 luxe recreatiewoningen in Noordwijk.

Op de foto staan Klaas Odink en Cor Tervoort op de bouwplaats in Schoorl waar Tervoort Egmond  bouwt aan 72 luxe recreatiewoningen voor het nieuwe Landal Park op het terrein van voormalige camping De Bregman. Dit succesvolle project is een ontwikkeling van Kopare Leisure Development en is bijna voor 100% verkocht.

De voorbereidingen én de verkoop van het project in Noordwijk verlopen zéér voorspoedig en naar verwachting kan de bouw aan het einde van dit jaar van start gaan. We zijn verheugd dat we in Noordwijk de plezierige samenwerking met Kopare voort kunnen zetten.

Voor meer informatie: Duindomeyn Noordwijk

Ter Info editie voorjaar 2020

6 juni 2020|

Onze nieuwste Ter Info is weer op de deurmat bezorgd bij onze relaties.

Het is een interessante en afwisselende editie geworden die fraai de diversiteit van de projecten aangeeft waaraan we mogen werken.

De Ter Info niet per post ontvangen? Lees hier de digitale versie.

Schelphoek nieuw en historisch

10 mei 2020|

Het lijkt een ansichtkaart van 100 jaar geleden, maar het zijn toch echt gloednieuwe gevels die we bouwen in plan Schelphoek in Alkmaar.

Het betreft de gevels van woningen type ‘De Pont’ in de laatste fase van de Schelphoek. Deze fase bestaat uit 3 plandelen, te weten 35 appartementen De Tjalk, 20 woningen De Pont en 22 appartementen De Aalman. Daarnaast bevat het plan nog 5 commerciële ruimtes langs de Korte Vondelstraat. Plan Schelphoek is inmiddels een begrip geworden in Alkmaar. De passantenhaven, de horeca, de openbare stadsgarage, het zijn allemaal elementen die van de Schelphoek een levendige woonomgeving maken. Letterlijk aan de rand van het historische centrum van Alkmaar.

Kijk voor meer projectfoto’s hier.