Nieuws2020-05-28T14:21:40+01:00

Nieuws

Samen aan de slag voor Alliander: 69 onderstations in 8 jaar

27 juli 2023|

Stroomstations – of onderstations – bouwden Tervoort Egmond én K_Dekker bouw & infra de afgelopen decennia al zelfstandig. De komende acht jaar – met mogelijk tweemaal een verlenging van twee jaar – bundelen de twee bedrijven hun krachten als bouwcombinatie bij de realisatie van 69 nieuwe onderstations voor Alliander in Noord- en Zuid-Holland. Met de complete aanbestede opdracht is 172 miljoen euro gemoeid: volop werk voor volop mensen dus!

Krachtenbundeling Tervoort Egmond en K_Dekker

“De krachtenbundeling is projectoverstijgend, de bouw van de 69 onderstations verdelen we onderling. Onze samenwerking is voor een deel dan ook strategisch: we delen opdrachtspecifieke knowhow en kijken hoe we zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Daar profiteren niet alleen de medewerkers van , maar ook onze partners en uiteindelijk ook onze klanten”, vertelt Peter Hommes, directeur bouw van Tervoort Egmond.

De expertise van beide bedrijven op de bouw van onderstations én de goede onderlinge samenwerking hebben geresulteerd in een gezamenlijke inschrijving op dit aanbestede werk van Alliander.

“Dat we de gunning als bouwcombinatie in concurrentie hebben gewonnen laat zien dat we een serieuze partij zijn in dit werkgebied. Onze investeringen in kennis en kunde van onze medewerkers, in efficiënte werkprocessen en slimme technieken betalen zich nu uit”, zegt bedrijfsleider Tim Koopman van K_Dekker. Ook hebben de medewerkers van K_Dekker, Tervoort en Alliander de afgelopen jaren bij diverse projecten een duurzame werkrelatie opgebouwd die transparant en toekomstgericht is. “Ons einddoel is gelijk, we kijken voorbij persoonlijke belangen. Die open aanpak levert ons allemaal het meeste op. Het werkt bovendien niet alleen prettig, maar vooral ook efficiënt, er zit geen ruis op de lijn.”

Actieve rol in energietransitie

De 69 nieuw te realiseren onderstations vormen onmisbare schakels in de herverdeling van duurzaam opgewekte elektriciteit. Alliander wil in de energietransitie serieuze stappen zetten en kiest daarom voor deze grootschalige meerjarige aanpak in plaats van opdrachtverstrekking per onderstation. Op gebied van innovatie, duurzaamheid, circulariteit en emissieloos bouwen heeft Alliander vooruitstrevende ambities waar de twee bouwbedrijven ook graag aan bijdragen. “Met dit meerjarenproject kunnen we een actieve rol spelen in de energietransitie, mooi werk bieden aan tientallen medewerkers én een stempel drukken op de duurzaamheidsambities van de bouw”, stelt Tim Koopman dan ook trots vast.

 

Vakantiesluiting

17 juli 2023|

I.v.m. de bouwvakantie is ons kantoor van maandag 31 juli t/m vrijdag 25 augustus gesloten. In het geval van calamiteiten kunt u contact opnemen met onze servicemedewerker via het centrale telefoonnummer (072) 506 96 50. Maandag 28 augustus zijn wij u vanaf 8.00 uur weer graag van dienst.

Wij wensen u een mooie zomer!

Tervoort Egmond hoofdsponsor VV Egmond

25 mei 2023|

Samen met Hotel Zuiderduin zijn wij voor de komende 4 jaar hoofdsponsor van de kersverse voetbalclub VV Egmond. De 3 Egmondse voetbalclubs Zeevogels, Egmondia en Sint Adelbert spelen vanaf seizoen 2023-2024 verder onder de naam VV Egmond. We vinden het mooi om op deze manier een ‘sportieve’ bijdrage te kunnen leveren aan de zaterdag- en zondagselectie van de lokale voetbalvereniging.

Sponsoring hardloopster Jill Holterman voortgezet!

25 mei 2023|

Vanaf maart 2021 sponsort Tervoort Egmond gezamenlijk met Kleverlaan Lease en NXT Mobilty (GP Groot) de Egmondse hardloopster Jill Holterman. Deze sponsering is recent verlengd tot en met augustus 2024.

Jill werkt iedere dag aan het verwezenlijken van haar olympische droom; Zich kwalificeren voor de marathon op de OS van Parijs 2024 en daar een prestatie van formaat leveren.

Met de beschikbaar gestelde ‘volledig elektrische sponsorauto’ kan Jill zich duurzaam verplaatsen naar trainingen, wedstrijden, fysiotherapie en andere afspraken die belangrijk zijn om de sport optimaal uit te kunnen voeren.

De kans is groot dat je Jill in en rond Egmond een keer tegenkomt met haar ‘Take me to Paris’ sponsorauto. Naast het gebruik van de auto, kan Jill ook kosteloos haar auto opladen bij een van de 12 laadpunten op ons parkeerterrein aan de Mosselaan 124.

Tervoort Egmond heeft het volste vertrouwen in Jill en haar Olympische ambities. We wensen haar namens alle collega’s veel succes met de voorbereidingen.

Nieuwbouw 11 woningen Westzaan

6 april 2023|

Afgelopen week hebben we overeenstemming bereikt voor project Mooy, een nieuwbouwproject van 11 woningen in Westzaan. Een prachtig ontwerp van BBHD Architecten. Martin Mulder bedankt de mooie opdracht en de fijne samenwerking!

lees meer over dit kleinschalige woningbouwproject op www.mooywestzaan.nl

 

Broekerpoort Velserbroek

17 september 2022|

In het door T&G Ontwikkeling bv ontwikkelde project Broekerpoort in Velserbroek realiseren we met T&G Bouwcombinatie 72 appartementen. De bouw loopt richting de oplevering dit najaar en het complex begint steeds beter op de artist impression te lijken. Complimenten voor de ontwerper René van der Maten van MB Architecten.

Jill Holterman 21e plaats EK Marathon München

23 augustus 2022|

Sinds enkele jaren verzorgen wij samen met Kleverlaan, NEXT en FDS duurzame mobiliteit (elektrische auto) voor marathonloopster Jill Holterman uit Egmond aan den Hoef. Als sponsor volgen wij haar marathonprestaties dan ook op de voet.

Afgelopen maand verscheen Jill aan de start van de EK marathon in München. Lees haar wedstrijdverslag waarin zij uitgebreid vertelt over het proces naar de race toe, de wedstrijd zelf en de sfeer eromheen. Wij zijn trots dat wij als sponsor van Jill kunnen bijdragen aan de prestaties van deze topatlete.

Ga naar de bovenkant