Nieuws2020-05-28T14:21:40+01:00

Nieuws

Feestelijke start 19 app. De Paauw in Schagen

1 maart 2024|

In opdracht van de familie Paauw, bouwen wij 19 appartementen voor een- en tweepersoonshuishoudens in de stad Schagen. Op de laatste dag van deze lange maand februari, werden de eerste palen van het nieuwbouwplan symbolisch de grond in geslagen. We gaan bouwen heen en werken toe naar een oplevering voor het einde van 2024.

Noordkop Centraal plaatste dit filmpje van het feestelijke moment

Het was een bouwvol 2023

22 december 2023|

Wij kijken als Tervoort Egmond met een zeer tevreden gevoel terug op 2023. We hebben het afgelopen jaar voor onze opdrachtgevers, samen met onze partners prachtige projecten mogen realiseren. Ook staan er weer genoeg projecten op stapel. Wij bedanken iedereen voor de prettige samenwerking in 2023. In 2024 zetten wij deze lijn door en gaan we met veel zin en energie weer mooie dingen maken. Verder wensen wij iedereen fijne feestdagen en een opbouwend 2024.

29 appartementen De Goudvink Heerhugowaard

20 november 2023|

Na de grondoverdracht van gemeente Dijk en Waard aan Stichting Woonwaard, is de overeenkomst voor het ontwerp en de realisatie van appartementencomplex ‘De Goudvink’ in Heerhugowaard met Tervoort Egmond getekend. Het betreft een woongebouw met 29 sociale huurwoningen ontworpen door AG architecten. Onze dank en waardering gaat uit naar alle betrokkenen die in het voortraject van deze ontwikkeling hun steentje hebben bijgedragen. Wij pakken nu door met de werkvoorbereiding en verwachten Q1-2024 te starten met de bouw.

Samen aan de slag voor Alliander: 69 onderstations in 8 jaar

27 juli 2023|

Stroomstations – of onderstations – bouwden Tervoort Egmond én K_Dekker bouw & infra de afgelopen decennia al zelfstandig. De komende acht jaar – met mogelijk tweemaal een verlenging van twee jaar – bundelen de twee bedrijven hun krachten als bouwcombinatie bij de realisatie van 69 nieuwe onderstations voor Alliander in Noord- en Zuid-Holland. Met de complete aanbestede opdracht is 172 miljoen euro gemoeid: volop werk voor volop mensen dus!

Krachtenbundeling Tervoort Egmond en K_Dekker

“De krachtenbundeling is projectoverstijgend, de bouw van de 69 onderstations verdelen we onderling. Onze samenwerking is voor een deel dan ook strategisch: we delen opdrachtspecifieke knowhow en kijken hoe we zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Daar profiteren niet alleen de medewerkers van , maar ook onze partners en uiteindelijk ook onze klanten”, vertelt Peter Hommes, directeur bouw van Tervoort Egmond.

De expertise van beide bedrijven op de bouw van onderstations én de goede onderlinge samenwerking hebben geresulteerd in een gezamenlijke inschrijving op dit aanbestede werk van Alliander.

“Dat we de gunning als bouwcombinatie in concurrentie hebben gewonnen laat zien dat we een serieuze partij zijn in dit werkgebied. Onze investeringen in kennis en kunde van onze medewerkers, in efficiënte werkprocessen en slimme technieken betalen zich nu uit”, zegt bedrijfsleider Tim Koopman van K_Dekker. Ook hebben de medewerkers van K_Dekker, Tervoort en Alliander de afgelopen jaren bij diverse projecten een duurzame werkrelatie opgebouwd die transparant en toekomstgericht is. “Ons einddoel is gelijk, we kijken voorbij persoonlijke belangen. Die open aanpak levert ons allemaal het meeste op. Het werkt bovendien niet alleen prettig, maar vooral ook efficiënt, er zit geen ruis op de lijn.”

Actieve rol in energietransitie

De 69 nieuw te realiseren onderstations vormen onmisbare schakels in de herverdeling van duurzaam opgewekte elektriciteit. Alliander wil in de energietransitie serieuze stappen zetten en kiest daarom voor deze grootschalige meerjarige aanpak in plaats van opdrachtverstrekking per onderstation. Op gebied van innovatie, duurzaamheid, circulariteit en emissieloos bouwen heeft Alliander vooruitstrevende ambities waar de twee bouwbedrijven ook graag aan bijdragen. “Met dit meerjarenproject kunnen we een actieve rol spelen in de energietransitie, mooi werk bieden aan tientallen medewerkers én een stempel drukken op de duurzaamheidsambities van de bouw”, stelt Tim Koopman dan ook trots vast.

 

Tervoort Egmond hoofdsponsor VV Egmond

25 mei 2023|

Samen met Hotel Zuiderduin zijn wij voor de komende 4 jaar hoofdsponsor van de kersverse voetbalclub VV Egmond. De 3 Egmondse voetbalclubs Zeevogels, Egmondia en Sint Adelbert spelen vanaf seizoen 2023-2024 verder onder de naam VV Egmond. We vinden het mooi om op deze manier een ‘sportieve’ bijdrage te kunnen leveren aan de zaterdag- en zondagselectie van de lokale voetbalvereniging.

Sponsoring hardloopster Jill Holterman voortgezet!

25 mei 2023|

Vanaf maart 2021 sponsort Tervoort Egmond gezamenlijk met Kleverlaan Lease en NXT Mobilty (GP Groot) de Egmondse hardloopster Jill Holterman. Deze sponsering is recent verlengd tot en met augustus 2024.

Jill werkt iedere dag aan het verwezenlijken van haar olympische droom; Zich kwalificeren voor de marathon op de OS van Parijs 2024 en daar een prestatie van formaat leveren.

Met de beschikbaar gestelde ‘volledig elektrische sponsorauto’ kan Jill zich duurzaam verplaatsen naar trainingen, wedstrijden, fysiotherapie en andere afspraken die belangrijk zijn om de sport optimaal uit te kunnen voeren.

De kans is groot dat je Jill in en rond Egmond een keer tegenkomt met haar ‘Take me to Paris’ sponsorauto. Naast het gebruik van de auto, kan Jill ook kosteloos haar auto opladen bij een van de 12 laadpunten op ons parkeerterrein aan de Mosselaan 124.

Tervoort Egmond heeft het volste vertrouwen in Jill en haar Olympische ambities. We wensen haar namens alle collega’s veel succes met de voorbereidingen.

Nieuwbouw 11 woningen Westzaan

6 april 2023|

Afgelopen week hebben we overeenstemming bereikt voor project Mooy, een nieuwbouwproject van 11 woningen in Westzaan. Een prachtig ontwerp van BBHD Architecten. Martin Mulder bedankt de mooie opdracht en de fijne samenwerking!

lees meer over dit kleinschalige woningbouwproject op www.mooywestzaan.nl

 

Ga naar de bovenkant