Nieuws2020-05-28T14:21:40+01:00

Nieuws

Jill Holterman naar de Olympische Spelen!

20 april 2021|

Samen met Kleverlaan, NEXT en FDS treden we op als sponsor van marathonloopster Jill Holterman die in Egmond aan den Hoef woont op steenworp afstand van ons bedrijf. Als sponsors verzorgen wij de duurzame mobiliteit voor Jill. Lees daar meer over in dit nieuwsbericht.

Op zondag 18 april keken we dan ook vol belangstelling naar de NN Mission marathon in Enschede. Speciaal georganiseerd voor een selecte groep topatleten op jacht naar Olympische kwalificatie op de marathon. En ze heeft het geflikt! Jill moest onder de limiet uitkomen van 2:28:30 en ze finishte in 2:28:18. Kortom, Jill gaat deze zomer naar Tokyo! Lees hier het wedstrijdverslag van Jill.

We vinden het prachtig dat wij als sponsor een kleine bijdrage kunnen leveren aan onze plaatsgenoot en gaan deze zomer met extra belangstelling de Olympische marathon bekijken.

Plan Broekerpoort van start

19 maart 2021|

De omgevingsvergunning voor het door ons ontwikkelde project Broekerpoort in Velserbroek is onherroepelijk geworden. Binnen T&G Bouwcombinatie BV waren de voorbereidingen al in volle gang, maar nu kunnen we echt van start! Nog deze maand zal in opdracht van T&G Ontwikkeling BV worden gestart met het boren van de bodembronnen van de warmte- en koude-installatie. Daarna starten we met de daadwerkelijke bouw. Alle 72 appartementen zijn inmiddels verkocht, waarvan 22 sociale huurwoningen aan een belegger.

Kijk voor meer informatie op de projectwebsite: www.broekerpoort.nl

De Tervoort Bouwplaatsfiets

4 maart 2021|

Sinds kort hebben we de beschikking over bedrijfsfietsen in onze eigen huisstijl. Deze worden ingezet op de bouwplaatsen waar grote loopafstanden aan de orde zijn. Onze bouwplaatsmedewerkers kunnen zich zo vlotter over de bouwplaats verplaatsen en het houten krat komt prima van pas om kleine gereedschappen (of de broodtrommel) mee te vervoeren.

Onze bedrijfsfietsen zijn voor ons door Brandbikes in Nederland MVO geproduceerd. In samenwerking met sociale werkplaatsen, waaronder het Leger des Heils, biedt Brandbikes deelnemers met een achterstand tot de arbeidsmarkt opnieuw een kans bij de assemblage van de bedrijfsfietsen. Voor hen is ‘de fiets’ een prachtig product om aan te werken, met als einddoel weer in te kunnen stromen op de arbeidsmarkt. Door coaching en training staan zij sterk in hun schoenen om de arbeidsmarkt op te gaan.

De foto is gemaakt op de bouwplaats  in Schoorl, waar we op dit moment 72 recreatiewoningen realiseren voor het nieuwe Landal Park ‘Berger Duinen’

Marathonloopster Jill Holterman duurzaam mobiel

1 maart 2021|

Marathonloopster Jill Holterman uit Egmond aan den Hoef kan door de steun van de lokale sponsors Tervoort Egmond, Kleverlaan, FDS Signmakers en NXT (het duurzame mobiliteitsconcept van GP Groot) voortaan duurzaam naar haar trainingen en wedstrijden rijden.

Jill droomt van deelname aan de Olympische Spelen in Parijs in 2024 en om dit ook waar te maken, heeft ze in 2019 het rigoureuze besluit genomen om haar baan als advocate op te zeggen en zich volledig op de sport te richten. En dat bracht meteen resultaat! Begin 2020 kwalificeerde ze zich voor het Europees Kampioenschap op de halve marathon. Deze werd helaas afgelast vanwege de COVID-pandemie. Toen vervolgens de Olympische Spelen van Tokio werden uitgesteld, heeft Jill besloten eerder te debuteren op de marathon en liep ze in Valencia afgelopen december een tijd van 2:34’52.

Tervoort Egmond, Autobedrijf Kleverlaan uit Limmen, FDS Signmakers uit Warmenhuizen en NXT (het duurzame mobiliteitsconcept van GP Groot) hebben de krachten gebundeld om Jill te ondersteunen bij het waarmaken van haar Olympische droom. Cor Tervoort: “We hebben respect voor de passie en inzet van Jill en de opofferingen die ze doet om haar doel te bereiken. We hebben daarom met Jill overlegd hoe we ons steentje aan haar route bij kunnen dragen. Daaruit bleek al snel dat Jill hecht aan duurzaamheid, een thema dat ook centraal staat bij de sponsors.”

Sinds kort rijdt Jill dan ook rond in een 100% elektrische Renault Zoë van Kleverlaan Lease. Voor het laden kan Jill terecht bij Tervoort Egmond, zo’n 300 meter vanaf haar woning, waar de 1.100 zonnepanelen op het bedrijfspand van Tervoort duurzame stroom produceren. De overige duurzame stroom kan Jill in heel Europa laden met de laadpas van NXT, het onderdeel van GP Groot dat zich richt op duurzame mobiliteit. FDS Signmakers heeft ervoor gezorgd dat de auto een fantastische uitstraling heeft gekregen en Kleverlaan houdt de auto in topconditie.

Door haar debuutresultaat op de marathon in Valencia, krijgt Jill de kans om deel te nemen aan een speciaal ingelaste marathon in Hamburg op 11 april. Hierbij zal Jill een ultieme poging doen zich al eerder dan Parijs te plaatsen voor de Olympische Spelen, namelijk die van Tokio in 2021. Ze zal daarvoor in Hamburg onder de limiet van 2.28,30 moeten lopen. “Het is een one shot, one opportunity, waarbij ik alles op alles zal zetten om de vereiste limiet te lopen. Ik ben enorm dankbaar voor de steun die ik nu krijg en zal waarschijnlijk straks elektrisch naar Hamburg af kunnen reizen” geeft Jill aan. De sponsors wensen Jill uiteraard alle succes toe bij haar uitdaging in Hamburg!

Lees alles over de Olympische droom van Jill op: www.jillholterman.nl

Op de foto van links naar rechts: Jan Kleverlaan, Marcel Wester (GP Groot), Cor Tervoort en Jill Holterman

Résidence Berger Duinen

18 februari 2021|

In opdracht van Kopare Development B.V. bouwen we op dit moment aan 72 recreatiewoningen in Schoorl en 24 recreatiewoningen in Noordwijk.

Deze succesvolle samenwerking krijgt een vervolg met de bouw van 15 luxe recreactiewoningen in het park  Résidence Berger Duinen aan de Herenweg in Schoorl. Onlangs hebben Klaas Odink, directeur Kopare Development (links) en Cor Tervoort, directeur Tervoort Egmond (rechts) daarvoor de samenwerkingsovereenkomst ondertekend.

Résidence Berger Duinen zal worden beheerd door Landal Greenparks vanuit het park Duindomeyn dat we nu elders in Schoorl in aanbouw hebben. Lees er meer over op de website van Landal Greenparks

Duindomeyn Schoorl uit de steigers

21 december 2020|

Bij het project Duindomeyn in Schoorl zijn de eerste recreatiewoningen uit de steigers en begint het park langzaam aan z’n vorm te krijgen. In totaal worden hier door ons in 2 fasen 72 luxe recreatiewoningen gebouwd in opdracht van Kopare Leisure Management. Het plan kenmerkt zich door een diversiteit aan gevel en dakafwerkingen, zoals metselwerk, hout, gevelstucwerk, pannen en riet. Het project wordt gerealiseerd op de oude locatie van camping de Bregman. Na oplevering zal het park worden beheerd door Landal Green Parks. Begin volgend jaar starten we met de bouw van nog eens 15 recreatiewoningen elders in Schoorl die onder de naam Residence Berger Duinen ook door Landal zullen worden beheerd.

Bouwteamovereenkomst Ringerskwartier

17 december 2020|

Een mooie afsluiting van het jaar! Op dinsdag 15 december tekende wij de bouwteamovereenkomst voor het project Ringerskwartier in Alkmaar. Het industriële terrein langs het Noord-Hollands kanaal in en rondom de oude Ringersfabriek verandert de komende jaren aanzienlijk. Deze fabriekslocatie waar tot 1973 de befaamde kersenbonbons en andere chocoladeproducten werden geproduceerd, transformeert straks naar een veelzijdig en karaktervol woongebied.

Partners
In opdracht van BPD gaan wij aan de slag met de bouw van dit omvangrijke project bestaande uit verschillende gebouwen met daarin commerciële ruimten, 224 inpandige parkeerplaatsen en 273 appartementen. Het hoogste appartementengebouw telt straks 16 verdiepingen. T&G Bouwcombinatie B.V. (Tervoort Egmond en Van der Gragt uit Wormerveer) gaat dit project samen met Smits Bouwbedrijf uit Beverwijk realiseren. Deze samenwerking Ringerskwartierbouw V.O.F. neemt deel in het bouwteam dat op dit moment de ontwerpen uitwerkt naar uitvoeringsniveau. Ringerskwartier is onderdeel van de grootschalige ontwikkeling Overstad.

Programma
Ringerskwartier bestaat uit een plintgebouw en uit appartementengebouwen. Het plintgebouw is vier bouwlagen hoog en biedt ruimte aan commerciële ruimten op de begane grond en 224 inpandige parkeerplaatsen op de verdiepingen. De gevels van de parkeergarage krijgen een groene uitstraling. Op het plintgebouw staan drie, in hoogte variërende,  woongebouwen, een vierde woongebouw staat los hiervan. De hoogste gebouwen hebben 16 verdiepingen, de lagere gebouwen hebben 11 en 8 verdiepingen. In totaal worden er 273 appartementen gerealiseerd. Bij het ontwerp zijn drie architectenbureaus betrokken: LEVS architecten, FARO architecten en KDRA architecten. De constructie is in handen van Pieters Bouwtechniek.

Planning
De planning is dat eind 2021 de omgevingsvergunning  wordt ingediend. De verkoop van de appartementen zal dan in 2022 plaatsvinden. Wanneer de omgevingsvergunning is verleend en er genoeg woningen zijn verkocht,  kan de voorbereiding voor de uitvoering starten zodat er vanaf eind 2022 opnieuw een mooi project in productie gaat.

Benieuwd naar de plannen? Bekijk hier de video met de toelichting.

Geesterduin in kerstsfeer

13 december 2020|

Kerstsfeer bij winkelcentrum Geesterduin in Castricum. In het afgelopen jaar hebben we gefaseerd een totale upgrade van het winkelcentrum gerealiseerd. Op dit moment wordt de laatste fase afgerond.

Zorghotel Egmond aan Zee

7 november 2020|

Het zorghotel dat we in Egmond aan Zee realiseren in opdracht van Heeg Holding begint z’n prachtige vormen te tonen. Het zorghotel biedt ruimte aan 25 rolstoelvriendelijk hotelappartementen, alsmede een hospice dat door onze opdrachtgever casco ter beschikking gesteld wordt aan de stichting Hospice Egmond. Begin 2021 zal het hotel de deuren openen.